На Харківщині п’яний комунальник з лопатою зламав ніс ревізору з "Обленерго"

Чоловік погрожував працівникам "Харківобленерго" лопатою та побив одного з них

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 13 січня ухвалив Фрунзенський районний суд Харкова. Засуджений – водій КП "Комплекс з вивозу побутових відходів".

Суд встановив, що близько 17:00 11 жовтня 2016 року засуджений перебував вдома, коли до нього прийшли троє працівників АК "Харківобленерго", які планували перевірити технічний стан електролічильника в будинку. На цей момент злочинець був у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік відкрив двері та, побачивши працівників "Обленерго", почав нецензурно висловлюватися на їх адресу. Останні вдруге повідомили мету свого візиту, на що чоловік схопив совкову лопату та почав нею погрожувати.

Енергетики відбігли, однак хуліган не зупинився та почав переслідування.

Наздогнавши одного з чоловіків, зловмисник намагався вдарити його, але жертва встигла ухилитися. Тоді порушник підійшов до іншого чоловіка та почав його бити, внаслідок чого останній отримав перелам носа та забійну рану голови.

На суді хуліган провину визнав та розкаявся у скоєному.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді обмеження волі на один рік з іспитовим терміном в один рік.

Крім того, чоловік повинен сплатити потерпілому 3,2 тис. грн моральної компенсації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme