На Черкащині затримали жорстокого вбивцю

Чоловік зарубав сокирою брата співмешканки і втік

На Черкащині затримали жорстокого вбивцю…

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річної мешканки одного із сіл району про те, що її співмешканець вбив її 23-річного брата, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Поліцейські, які прибули на місце події, побачили на подвір'ї тіло чоловіка з множинними ранами голови. Заявниця повідомила, що після спільного вживання алкоголю між її 22-річним співмешканцем та братом виник конфлікт.

На Черкащині затримали жорстокого вбивцю - фото 1

Під час сварки співмешканець жінки взяв у руки сокиру, яка знаходилась на подвір'ї, та вдарив нею іншого чоловіка по голові, після чого викинув сокиру у вигрібну яму та пішов у невідомому напрямку.

За декілька хвилин правоохоронці затримали підозрюваного на одній із вулиць села. Зловмисник в скоєному зізнався.

Як з'ясувалося, чоловік раніше вже мав кримінальне минуле.

Слідчим відділом Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 15 січня на Полтавщині, під час спільного розпивання спиртних напоїв,  чоловік зарубав свого товариша та жінку

Зберегти

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme