Миколаївські каратисти виграли "путівку" на чемпіонат Європи

Троє спортсменів на Міжнародному турнірі у Хорватії вибороли "бронзу" та місця у збірній України

Миколаївські каратисти виграли "путівку"…

З 13 по 15 січня в місті Самобір (Хорватія) відбувся 26 Міжнародний турнір Grand Prix Crovatia, в якому взяли участь 27 країн, 1865 спортсменів з 241 клубів. Україну представляли 128 спортсменів в куміте та 34 спортсмени в ката. Серед них - п'ятеро представників Миколаєва, які посіли призові місця. Про йдеться на сторінці клубу "Fortis", повідомляє Depo.Миколаїв.

Протягом трьох днів розготалися спортивні баталії на шести майданчиках. В деяких категоріях було понад 70 учасників. Артем Середа провів шість поєдинків та здобув "бронзу" в категорії "кадети до 57 кг". Віктор Ксенжік взяв участь у п'яти поєдинках і виборов бронзову медаль в категорії "юніори до 76 кг". Іван Авраменко провів шість поєдинків і посів п'яте місце у категорії "12-13 років понад 57 кг". Дмитро Костюков взяв участь у чотирьох поєдинках, Владислав Ласько - у трьох. 

Миколаївські каратисти виграли "путівку" на чемпіонат Європи

Для миколаївських каратистів, призерів чемпіонату України 2016 року, цей турнір став другим етапом відбору до збірної команди України на 43 чемпіонат Європи серед кадетів, юніорів та молоді до 21 року, який відбудеться 17-19 лютого в м.Софія (Болгарія). У ньому візьмуть участь представники 40 країн. На спортсменів покладають великі надії, оскільки в Миколаєві ще не було медалі з Чемпіонату Європи і світу з карате.

Миколаївські каратисти виграли "путівку" на чемпіонат Європи

За підсумками турніру в Хорватії троє спортсменів з клубу Fortis Артем Середа, Віктор Ксенжік та Дмитро Костюков увійшли до складу збірної України. "Варто зауважити, що представляти країну може лише один спортсмен в категорії. Хлопці цілий рік готувалися і йшли до змагань і тепер їм належить битися з кращими спортсменами з Європи", - повідомили у клубі.

Миколаївські каратисти виграли "путівку" на чемпіонат Європи

Для Артема це буде другий чемпіонат. У минулому році він брав участь в турнірі, який відбувся на Кіпрі в м Лімасол. Там він посів сьоме місце.

Раніше повідомлялося, що південноукраїнські сумоїсти посіли призові місця на чемпіонаті в Угорщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme