Київ у тумані: Дихати стало легше, але небезпечніше

Вранці 18 січня в столиці - туман, видимість 200-500 м

Київ у тумані: Дихати стало легше, але н…

Про це повідомляє Depo.Київ.

"У цілому завтра буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 3-5° морозу" - йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

На додаток до густого туману, який не покидає столицю вже другий день, синоптики обіцяють киянам невеликий сніг. За їх словами, туман пояснюється малохмарною, безвітряної погодою і високою вологістю.

Також додамо, що наразі рівень формальдегіду, вуглекислого газу та азоту в Києві сильно перевищує гранично допустимі концентрації.

"Через інверсії (явища, коли температура навколоземних шарів повітря значно нижче, ніж верхніх) утруднена вертикальна циркуляція повітря. Через це вихлопні гази автомобілів і викиди промислових об'єктів накопичуються в навколоземних шарах і не можуть розсіятися", – йдеться в повідомленні  Центральної геофізичної обсерваторії Укргідрометцентру.

Столичні правоохоронці, у свою чергу, просять водіїв бути уважними та обережними на дорогах міста.

"18 січня на автодорогах області спостерігається обмеження видимості у зв'язку з туманом, місцями на дорогах - ожеледиця", - йдеться в повідомленні. 

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme