Із львівської психлікарні втекла росіянка

Вона облила кислотою працівницю РАЦСу

У середу, 18 січня, з Львівської психіатричної лікарні, що на вул. Кульпарківській, Це громадянка Росії, яка у вересні влаштувала дебош у Личаківському РАЦСі та облила кислотою одну з його працівниць. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Захід.нет.

"Ця жінка неодноразово хуліганила у місті. Зокрема, у червні вона приїхала до Львова та народила дитину, після чого втекла з пологового та покинула її. Дитину віддали у дитячий будинок. Через певний час жінка повернулась у поголовний та вимагала повернути їй дитину. Жінці пояснили, що це не можливо, бо дитину передали у дитячий будинок. Протягом двох днів ця жінка сиділа під пологовим і побила одну з його працівниць", - розповіли у поліції.

За даними правоохоронців, у вересні 30-річна жінка прийшла до РАЦСу на вул. Зеленій, вимагаючи надати їй свідоцтво про народження дитини. Видати документ їй відмовились, оскільки вона покинула дитину у пологовому.

Олена Яковлєва побила вікна у приміщенні РАЦСу, а також облила кослотою одну з його працівниць. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

"Ця справа зараз на розгляді у Личаківському суді. Вже у грудні ця жінка о 02:00 прийшла у Личаківський відділ поліції та каменем розбила вікно чергової частини, де її затримали поліцейські", - додають у поліції.

Згідно з ухвалою Личаківського суду від 21 грудня, жінку скерували у психіатричну лікарню на проходження судово-психологічної експертизи, звідки вона втекла 18 січня. Усіх, хто має інформацію про місце перебування Олени Яковлєвої, просять телефонувати на 102 або за номером 0982081085 (Личаківський відділ поліції).

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme