Хто з українських політиків їде на "коронування" Трампа

На інавгурацію новообраного президента США Дональда Трампа направляється цілий десант українських політиків і бізнесменів

Як повідомляє Depo.ua на видання "Страна.ua", зокрема, до Вашингтона збираються лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, екс-генпрокурор Віктор Шокін, депутати від "Народного фронту" Георгій Логвинський, Олег Кришін і Павло Унгурян, депутат від "Радикальної партії" Андрій Артеменко.

Від "Опозиційного блоку" їдуть Сергій Льовочкін і Вадим Новинський. Також очікується приїзд Олександра Вілкула та Миколи Скорика.

17 січня до США вже полетів нардеп Борислав Береза. ​​"Представники "Республіканської партії" запросили мене на інавгурацію 45-го президента США Дональда Трампа. Крім традиційних заходів інавгурації, параду і балу з приводу інавгурації, у мене буде низка важливих зустрічей", - розповів Береза.

Також ще з минулого тижня в США перебуває екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.

Від президентської команди на інавгурацію Трампа збираються нардеп від БПП Оксана БПП Фракції Білозір, перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук та заступник голови АП Олексій Філатов.

Нагадаємо, церемонія інавгурації обраного президента США Дональда Трампа відбудеться 20 січня.

У Вашингтоні на цей день готують масові акції протесту. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme