Бойовикам ввижаються "концтабори під Краматорськом"

В районі Світлодарської дуги бойовики поширюють чутки про те, що в разі повернення ЗСУ в прифронтові міста "ДНР" проводитимуться масові зачистки з відправленням місцевого населення "в концтабори під Краматорськом"

Про на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"У прифронтовій смузі "ДНР" в районі Світлодарської дуги (Дебальцеве, Вуглегірськ і ін.) бойовики масово поширюють чутки про те, що в разі повернення ЗСУ в даних населених пунктах проводитимуться масові зачистки з подальшим відправленням всього місцевого населення "в концтабори під Краматорськом", - написав Тимчук.

На його думку, чутки розповсюджуються бойовиками внаслідок вимог України про повернення до лінії розмежування за Мінським угодами.

"Очевидно, цілеспрямоване поширення даних чуток є наслідком вимог України про повернення до лінії розмежування на 19 вересня 2014 року, коли даний район контролювався Україною, і повинен нею контролюватися і зараз відповідно до Мінських угод", - додав він.

Нагадаємо, так званий екс-голова "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський прокоментував події на Світлодарській дузі та спрогнозував їх розвиток. На його думку, поки що ЗСУ у наступ не підуть, а просто почнуть "вимолочувати особовий склад "ДНР" і пускати його на м'ясорубку".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme