Біологічна мати дитини Джолі і Пітта зажадала спілкування із своєю донькою

У екс-подружжя Анджеліни Джолі та Бреда Пітта з'явилася чергова проблема

Тільки голлівудські актори досягли порозуміння у шлюборозлучному процесі, як виявилося, що їх спіткала нова проблема, передає Depo.ua з посиланням на The Daily Mail.

З'явилася біологічна мати доньки Пітта та Джолі, 11-річної Захари. Жінка на ім'я Ментеваб Давіт Лебісо розповіла, що хоче возз'єднатися з дитиною.

"Я просто хочу, щоб вона знала, що я жива. Хочу мати можливість спілкуватися з нею", - сказала Лебісо і додала, що не має наміру боротися за право опіки над донькою.

"Я не збираюся забирати доньку назад, просто хочу підтримувати з нею зв'язок, зрідка розмовляти з нею. Весь цей час матір'ю для неї була Анджеліна, не я. Але це не означає, що я не сумую за нею. Я сумую за нею весь час. Я думаю про неї кожен день, мрію почути її голос і побачити її обличчя", - сказала вона. 

Ментеваб пожалілася виданню, що їй сумно від неможливості святкувати з донькою день народження, чи навіть просто привітати її.

"Я хотіла б мати можливість бути з нею в такі моменти і постійно підтримувати контакт. Хочу, щоб вона знала, у неї є мама, яка любить її так само сильно, як Анджеліна", - зауважила рідна мати Захари. 

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт вдочерили Захару у 6-місячному віці у Ефіопії під час гуманітарної місії ООН. На момент, коли Джолі та Пітт всиновлювали Захару, її біологічна мати вважалася такою, що померла від СНІДу. У 2007 році з'ясувалося, що рідна мати дівчинки жива. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme