"Карпати" програли судову справу бразильському клубу

Вчора Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) розглянув позов "Карпат" проти "Атлетіко Метрополітано" і став на бік бразильського клубу

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. За даними джерела, у CAS львів'яни намагалися довести необгрунтованість вимог бразильської сторони по виплаті майже одного мільйона євро за перехід півзахисника Еріка Перейри де Олівейри, який відбувся ще в 2011 році. Тоді сторони погодили суму трансферу в 750 тис. євро, але "Атлетіко Метрополітано" нічого так і не отримав.

У минулому році бразильський клуб виграв справу проти "Карпат" в ФІФА, де львів'ян зобов'язали заплатити на користь бразильської сторони 750 тис. євро і штрафні санкції, які довели суму боргу майже до одного мільйона євро. "Карпати", в свою чергу, подали зустрічний позов до CAS в надії відтягнути виконання вироку і довести необгрунтованість претензій "Атлетіко Метрополітано". Правда, на вчорашньому засіданні Спортивного арбітражного суду в Лозанні знову визнали правоту бразильського клубу. Цю інформацію повідомив Сандро Сезар Глатц - офіційний представник футболіста Еріка, через якого і почався цей багаторічний спір.

За словами агента, після оголошення вердикту "Карпати" висловили готовність погасити заборгованість, але попросили розстрочку, і "Атлетіко Метрополітано" пішов назустріч українській стороні, погодившись з умовами мирової угоди. Мало того, бразильський клуб відмовився від штрафних санкцій і повернувся до первісної суми в 750 тис. євро. За умовами мирової угоди, представник УПЛ зобов'язується погасити цю суму протягом трьох років рівними щомісячними платежами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme