ЗМІ: У Маріуполі засуджений на 13 років єпископ-педофіл досі гуляє на волі

Маріупольський єпископ неканонічної церкви, якого засудили на 13 років позбавлення волі за педофілію, досі не знаходиться у в'язниці

Про це повідомляє 0629 з посиланням на власні джерела та повідомлення сусідів єпископа, які його бачать, передає Depo.Донбас.

За даними слідства, пастор згвалтував і розбестив 13 неповнолітніх.

Пастор неканонічною церкви Микола І., отримав вирок 14 листопада, але досі пір ще не знаходиться в місцях позбавлення волі. За вчинення злочинів, передбачених за ч.ч. 3, 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої і неповнолітньої особи), ч.ч. 2, 3 ст. 153, (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинені щодо малолітньої особи та неповнолітньої особи) та ч.ч. 1, 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК України Приморський суд засудив обвинуваченого до 13 років позбавлення волі.

"Стало відомо, що засуджений Микола І. досі не знаходиться в місцях позбавлення волі, тому що перед від'їздом в колонію, його повинні були відправити в маріупольське СІЗО, щоб сформувати особиста справу. Також сусіди пастора, який проживає в приватному двоповерховому будинку в Приморському парку, який є церквою (і було місцем багатьох злочинів) періодично бачать його", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme