За викрадену і розбиту автівку чоловік з Дунаєвеччини більш як п'ять років проведе за ґратами

Суд крім ув'язнення зобов'язав сплатити всі збитки

За викрадену і розбиту автівку чоловік з…

П'ять з половиною років за ґратами проведе викрадач машини, повідомляє Depo.Хмельницький.

Таке покарання Хмельницький міськрайонний суд виніс жителю Дунаєвецького району, який викрав у хмельничанина позашляховик "Gilly" і розбив його, а сам зник з місця ДТП.

Подія сталася минулої весни. Житель Дунаєвецького району лікувався в Хмельницькому і зайшов у гості до родичів. Коли господар заснув, він непомітно взяв ключі від автомобіля, сів у нього та поїхав. Посеред ночі вже в Дунаєвецькому районі водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. 

Потерпілий ні про що не здогадувався, коли йому зателефонували працівники поліції і повідомили про викрадення автомобіля та ДТП. Практично одразу затримали і підозрюваного. Як з’ясувалось, на момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Матеріальний збиток, завданий зловмисником, склав понад 80 тисяч гривень.

Хмельницький міськрайонний суд розглянув матеріали провадження і визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 - незаконне заволодіння транспортним засобом ККУ.

Оскільки чоловік перебував на іспитовому терміні за вчинення іншого злочину, йому доплюсували ще невідбуте покарання. Тож в загальному засудженому доведеться провести за ґратами 5 років і 6 місяців. Також чоловік має оплатити завдану матеріальну і моральну шкоду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme