Волиняни і львів'яни потрапили до рейтингу найбагатших людей України

До двадцятки найбагатших потрапили двоє бізнесменів з Волині

Волиняни і львів'яни потрапили до рейтин…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Forbes Україна, двоє волинян потрапили до ТОП-20 найбагатших чиновників і депутатів України.

Редакція проаналізувала електронні декларації українських чиновників та народних депутатів утворивши рейтинг можновладців за статками. В результаті до двадцятки найбагатших потрапили двоє бізнесменів волинян - це друзі покійного Ігоря Єремеєва Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Волиняни потрапили до рейтингу найбагатших людей України - фото 1

Під час оцінці статків враховувалася сума готівкових коштів, коштів на банківських рахунках, а також оцінну вартість майна (в цьому критерії об'єднані як рухоме, так і нерухоме майно декларанта і членів його сім'ї). До цих коштів Forbes додав ринкову вартість бізнесу декларантів. При оцінці статків чиновників України до уваги не бралася вартість цінного рухомого майна (крім транспортних засобів), зокрема, ювелірні вироби, годинники, одяг, меблі.

Так співвласник "Континіуму" Степан Івахів посів у ТОП-20 високе восьме місце. Його статки оцінили у 103 мільйони 880 тисяч доларів США. Власник компанії "Пан Курчак" Сергій Мартиняк став сімнадцятим у списку можновладців-багатіїв. Його статки склали – 18 мільйонів 540 тисяч доларів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme