Винуватець смертельної ДТП на "тещиному язиці" залишиться під вартою

Водій молдавської фури, через якого загинуло четверо людей, сидітиме ще до 11 лютого

Винуватець смертельної ДТП на "тещиному…

Суд вирішив залишити під вартою водія фури, який спричинив смертельну ДТП під Кам'янцем у жовтні минулого року, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомляє місцеве видання ВдалоХмельницький міськрайонний суд продовжив термін тримання під вартою громадянину Молдови, який керуючи вантажним автомобілем марки "DAF", став фігурантом смертельного ДТП поблизу Кам’янця-Подільського. Копія відповідної ухвали розміщена на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Водій перебуватиме в СІЗО до 11 лютого цього року.

Нагадаємо, 12 жовтня 2016 року на складній ділянці дороги, відомої в народі як "тещин язик", зіткнулися вантажний автомобіль "DAF" з напівпричепом, який рухався в напрямі Кам’янця-Подільського, та пасажирський мікроавтобус "Mercedes Sprinter", котрий їхав йому на зустріч.

52-річний водій та 13 пасажирів мікроавтобуса з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані в Кам’янець-Подільську міську та районну лікарні. Усі вони - жителі Кам’янця-Подільського та довколишніх сіл. Наймолодшому пасажиру - 17 років. 4 людей загинули.

43-річний водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

Після ДТП полція розпочала кримінальне провадження за фактом смертельної аварії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme