В Ямполі два злодії регулярно "чистили" автомобілі й гаражі

Упродовж кількох місяців ямпільська поліція отримувала повідомлення про викрадення автомагнітол, електроінструменту, мотокос, бензопил та велосипедів

В Ямполі два злодії регулярно "чистили"…

Двоє жителів Ямпільського району регулярно обкрадали автомобілі та гаражі жителів районного центру. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Впродовж декількох місяців ямпільська поліція отримувала повідомлення від жителів районного центру про викрадення автомагнітол, електроінструменту, мотокос, бензопил та велосипедів. Працівники поліції вийшли на слід зловмисників і затримали їх. Це двоє місцевих жителів віком 17 та 19 років. В одного із жителів районного центру поліцейськізнайшли частину викрадених речей, які, зі слів чоловіка, він придбав у двох хлопців. Під тиском доказів підозрювані зізналися у скоєному.

Працівники поліції перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів у інших районах області. За такі правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі.

 В Ямполі два злодії регулярно "чистили" автомобілі й гаражі  - фото 1В Ямполі два злодії регулярно "чистили" автомобілі й гаражі  - фото 2В Ямполі два злодії регулярно "чистили" автомобілі й гаражі  - фото 3

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme