В Сумах приятель п'яного водія погрожував копам пістолетом

Обох порушників затримали патрульні

В Сумах приятель п'яного водія погрожува…

Екіпаж патрульних помітив автомобіль BMW "X6", який проїхав на заборонений сигнал світлофора на перехресті проспекту Михайла Лушпи та вулиці Героїв Крут, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

У подальшому керманич іномарки проїхав ще один світлофор на червоне світло, після чого його наздогнали та зупинили охоронці порядку. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння.

У присутності двох свідків чоловік відмовився пройти освідування на алкотестері та у медичному закладі.

Полісмени почали складати на нього адміністративні матеріали за статтею 130 (керування у стані сп’яніння) та 122 (проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.

Під час оформлення адмінматеріалів до водія підійшли двоє чоловіків, як з’ясувалось згодом, його приятелі, які почали заважати інспекторам. Громадяни поводилися зухвало, потім один з них підійшов до керманича та зі словами "Зараз я з ними розберуся", дістав з кишені предмет, схожий на пістолет.

Полісмени, витягнувши та привівши у бойову готовність табельну вогнепальну зброю, висунули вимогу припинити правопорушення та покласти зброю на землю.

29-річний чоловік не реагував на вимоги та частково поклав зброю до кишені, при цьому тримав руку на рукоятці. Інспектори застосували до нього фізичну силу та спецзасоби – кайданки.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Предметом, який був у нього у руках, попередньо, виявився травматичний пістолет 9-міліметрового калібру.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" ККУ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme