В Одесі хлопець вбив свою матір

Чоловік завдав 56-річній матері чисельних ударів в область голови. Від отриманих травм жінка померла на місці


До поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа жінки в одному з житлових будинків на вул. Ак. Корольова. Виїздом на місце події було встановлено, що смерть одеситки наступила в результаті травм голови, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

В ході розслідування з'ясувалося, що потерпіла проживала спільно з 26-річним сином. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, в ході сімейного конфлікту, керуючись мотивом помсти за образливі слова, чоловік кулаками завдав матері чисельних ударів в область голови та обличчя. Жінці було заподіяно тяжкі тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, набряку мозку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Чоловік завдав 56-річній матері чисельних ударів в область голови. Від отриманих травм жінка померла на місці.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий. Йому обрано запобіжний захід - арешт. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років", - розповідає начальник Київського відділу поліції Ірина Голодиченко.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme