У Запоріжжі проаналізують пасажиропоток за 600 тис. грн

Тендер виграв Запорізький національний технічний університет із заявленою вартістю 599 тис. грн

У Запоріжжі проаналізують пасажиропоток…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя з посиланням на "Наші гроші".

Комплексне обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського пасажирського транспорту загального користування ЗНТУ має провести протягом шести місяців. В результаті університет має видати пропозиції щодо оптимізації маршрутної мережі міста (скорочення, подовження, об’єднання, закриття чи відкриття нових маршрутів; обґрунтування видів транспорту на тих чи інших маршрутах, кількості та класу рухомого складу, режимів руху; рекомендації щодо раціональної пасажиромісткості з варіантами застосування автобусів різного типу і місткості протягом доби, тощо.

При цьому пріоритетним буде обслуговування центральних вулиць міста автобусами пасажиромісткістю 30-100 осіб та електротранспортом, а інших вулиць також автобусами пасажиромісткістю до 22 осіб.

Окрім цього ЗНТУ має надати інформацію про перевезення пасажирів пільгових категорій.

Загалом на ці торги подалося шестеро учасників і кінцева пропозиція ЗНТУ була найдешевшою, знизившись від початкової 950 тис. грн.

Варто відзначити, що це вже третя спроба замовити обстеження пасажиропотоку. Попередні тендери на початку грудня і жовтня минулого року відміняли у зв’язку відхиленням всіх тендерних пропозицій.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme