У Трампа вважають росіян снігоїдами

Санкції, запроваджені адміністрацією президента США Барака Обами, не дали запланованого результату, тому що росіяни, щоб вижити, готові їсти навіть сніг

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"Я думаю, що росіяни готові навіть сніг, щоб вижити. В моєму розумінні санкції, швидше за все, навпаки, навіть згуртували росіян навколо президента", - вважає Сакрамуччі.

Тому він закликав Росію і США сісти за стіл переговорів.

На ці слова відреагував радник президента Путіна Дмитро Пєсков, зявивши, що санкції у багатьох аспектах справляють протилежний ефект.

"Але все-таки росіяни воліють їсти не сніг, а дуже смачні делікатеси вітчизняного виробництва, які виробляють  більше і більше завдяки санкціям", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, що чинний президент США Барак Обама 13 січня продовжив санкції, які були накладені на Росію в березні 2014 року через анексію Росією Криму, ще на рік. Пакет санкцій, передбачав послаблення економічного та торговельного співробітництва, заборону в'їзду і виїзду з країни деяких осіб, заморожування їхніх активів в іноземних банках. Ще більші санкції США запровадили проти Росії улітку 2014 року за інтервенцію на українському Донбасі.

Водночас президент України Петро Порошенко зазначив, що розраховує на продовження конструктивної роботи з адміністрацією Трампа. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme