У Миколаєві стартував перший чемпіонат у новій фехтувальній школі

На всеукраїнські змагання приїхало близько 100 учасників з шести областей

У Миколаєві стартував перший чемпіонат у…

Сьогодні, 17 січня, в Миколаєві у новозбудованому корпусі СДЮШОР, що біля парку "Перемога", стартував чемпіонат України з фехтування на шаблях серед юнаків та дівчат. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Близько сотні юних спортсменів з Києва, Миколаївської, Харківської, Одеської, Хмельницької та Черкаської областей відкрили чемпіонат парадом і зараз змагаються за звання найкращих в Україні. В урочистому відкритті взяли участь заступники голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь, Олександр Кушнір та Віталій Кіндратів, голова облради Вікторія Москаленко, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, керівництво міста, заслужені тренери та спортсмени.

Учасникам змагань побажали успіху та нагадали, що у цьому році в бюдежті заклали 8 мільйонів на реконструкцію шахового клубу. Тому сподіваються, що він зможе приймати всеукраїнські та міжнародні змагання, як і новий фехтувальний комплекс.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко 12 січня відкрив у Миколаєві багатостраждальну школу фехтування, яку почали будувати за часів Януковича.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme