У Лимані суд "допоміг" втекти злочинцю, якого розшукували 10 років

У Лимані суд спочатку переносив засідання, а потім відпустив злочинця, якого оперативники розшукували 10 років

Як повідомляє поліція Донецької області, 13 січня в суді мали розглядати питання визначення затриманому запобіжного заходу, який з урахуванням тяжкості злочину, передбачав утримання під вартою. 

Однак затриманий не отримав запобіжного заходу.

"Судове засідання було перенесено на 10 годину ранку 16 січня. Підозрюваному вручили повістку, і він був відпущений із зали суду. Як і очікували правоохоронці, зловмисник в суд не з'явився. Відзначимо, що, коли затриманий виходив із залу суду, він подякував "гуманному суду", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські розгорнули комплекс оперативно-розшукових заходів щодо затримання зловмисника. Якщо підозрюваний не буде встановлений в ході першочергових дій, він буде повторно оголошений в розшук.  Пошуки зловмисника тривають.

Нагадаємо, що в лютому 2007 року житель Лиманського району 1974 року народження спланував злочин і залучив до нього трьох знайомих. Спільники проникли на територію підприємства, напали на сторожа і утримували його в полоні. У цей час організатор групи викрав з підприємства обладнання для газифікації, залишивши жителів навколишніх селищ без газу. Спільників було затримано по "гарячих слідах", а ватажок ОЗГ зник.

Правоохоронці 10 років ретельно відстежували його слід по всій Україні. І коли оперативники отримали інформацію, що розшукуваний на новорічні свята приїхав погостювати до матері в селище Ямпіль, затримали його. 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme