У ДТП під Вінницею винною вважають шляхову службу

Щодо посадової особи райавтодору, відповідальної за аварійну ділянку дороги, винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення

У ДТП під Вінницею винною вважають шляхо…

Учора, 16 січня, в с. Агрономічне Вінницького району зіткнулися "ДеуЛанос" та "Волга". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Внаслідок аварії постраждали водії обох автомобілів. З травмами різного ступеню важкості вони госпіталізовані у лікарню. За попередніми даними, причиною аварії стали неналежні дорожні умови. Як розповіли очевидці, "Волгу" почало носити по дорозі через ожеледицю, внаслідок чого сталось зіткнення з "Деу".

Щодо посадової особи райавтодору, відповідальної за цю ділянку дороги, винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт), за що передбачено штраф у розмірі 1020 гривень.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до трьох років обмеження волі.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme