У батька харківського екоінспектора також знайшли елітну землю

Батько заступника керівника Держекоінспекції в Харківській області Антона Шевченка, який володіє елітною землею під Харковом, Олександр Шевченко також виявився власником елітних земельних ділянок

Як повідомили кореспондентові Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", Олександр Шевченко особисто володіє земельними ділянками у Мартовій поблизу Печенізького водосховища. Одна з них площею 0,61 га розташована поряд з ділянкою сина. Інші – 0,96 га та 0,41 га, трохи далі.

Крім того, за даними "ХАЦ", Олександр Шевченко є бізнес-партнером оточення екс-віце-губернатора Олега Анпілогова.

Він є засновником ТОВ "БК "Форт-Пост". Його партнерами у цій фірмі є два Сергія Яно.

Останні є партнерами Артема Анпілогова – сина екс-віце-губернатора області, відразу у декількох фірмах (ТОВ "Берег", ТОВ "Мисливець").

Як повідомляв Depo.Харків, родина заступника керівника Держекоінспекції в Харківській області Антона Шевченка володіє 13 земельними ділянками в елітних місцинах.

Зокрема, Шевченко має велику кількість земельних ділянок: у Бабаях Харківського району (10 соток), дві ділянки по 10 соток у Печенігах, у Мартовій поблизу Печенізького водосховища (2 га), у Черкаській Лозовій під Харковом (майже 16 соток), три ділянки в Руській Лозовій (2 га, дві ділянки по 10 соток кожна), у Дергачах під Харковом (1,34 га), дві ділянки в Малій Данилівці під Харковом (по 12 соток кожна).

Дружина Шевченка володіє двома земельними ділянками у Боровій Харківської області загальною площею майже 25 соток.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme