У 2016 році хмельницькі антимонопольники оштрафували порушників на майже два млн.грн

Від накладених фінансових санкцій бюджет отримав мільйон гривень додаткових надходжень

У 2016 році хмельницькі антимонопольники…

У Хмельницькому відділенні Антимонопольного комітету України підбили підсумки діяльності за 2016 рік, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили у прес-службі АМК, впродовж минулого року відділення припинило 82 порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Порушники оштрафовані на 1,6 млн. грн. До Державного бюджету України в результаті надійшло 1 млн. грн. штрафних санкцій. Економічний ефект від припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції становить 25 млн. грн.

В АМК наголосили, що на товарному ринку заготівлі молока області припинили 6 порушень та внесли 2 рекомендації. Молокозаводи, заготовляючи у 2015 році молоко в Славутському, Дунаєвецькому, Старокостянтинівському, Полонському, Городоцькому, Волочиському районах, одночасно знизили закупівельні ціни на молоко. Загалом 13 молокозаводів оштрафовані на 123,534 грн.

У 2016 році також оштрафовано ПАТ "Укрнафта" (бренд "Укрнафта") (м. Київ), ТОВ "Айас" (бренди "Авіас", "ANP", "Energy") (м. Харків) та ТОВ "ТК-Фаро" (бренди "Авіас", "ANP", "Energy" (м. Харків) на 408 тис. грн загалом за антиконкурентні узгоджені дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme