Стрєлков про сценарій нападу Росії на Україну: Об'єднання "Л-ДНР" та визнання "уряду" Азарова

Російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) склав сценарій нападу Росії на Україну

Як передає Depo.Донбас, він відзначив, що ключове в цьому сценарії - об'єднання "Л-ДНР" в "Новоросію" та визнання "уряду у вигнанні" (який очолює на Росії екс-прем'єр Микола Азаров - ред.)

На його думку події можуть розгортатися наступним чином: в рамках "Мінського формату" до української сторони висувається вимога негайно припинити вогонь і вивести всі війська за адміністративні межі "ЛДНР" - як попередню умову для будь-яких подальших переговорів.

"Оскільки по можна сміливо очікувати рішучої відмови, ВС РФ зосереджуються по всій протяжності російсько-українського кордону. Президент РФ в публічному зверненні до народу РФ докладно розповідає про всі злочини "укро-хунти" і оголошує про розрив з нею дипломатичних і економічних відносин. При цьому підкреслюється, що для влади РФ український народ був і залишається братським і, в якості ворога (саме так, а не інакше) розглядається тільки "русофобська прозахідна хунта", - написав Стрєлков.

Потім він прогнозує, що Кремль та спецслужби РФ підкупатимуть українських політиків і чиновників.

"Уряд у вигнанні" визнається офіційно - з встановленням з ним діпвідносин. Л-ДНР" офіційно об'єднуються в "Новоросію" на чолі із загальним урядом, РФ визнає незалежність "Новоросії" та укладає з нею договір про дружбу і взаємодопомогу. Російські війська офіційно вступають на територію "Новоросії"", - пише він.

Далі, на думку Стрєлкова, "Новоросія" визнається "українським урядом у вигнанні", встановлює з ним дипломатичні відносини і починає переговори про створення союзної держави.

"Новоросія" і РФ повторно пред'являють ультиматум Києву, вимагаючи негайно припинити агресію, вивести війська і почати переговори про визнання незалежності. Київ відкидає. ВС РФ і ЗС "Новоросії" починають наступ по всій протяжності кордону і здійснюють розгром українських військ. На звільненій території під егідою "уряду України у вигнанні" створюються нові органи влади і формується Визвольна армія", - фантазує Стрєлков.

Далі його видумки доходять до того, що "російські війська звільняють Київ, Харків- Дніпропетровськ, Запоріжжя, Миколаїв і Одесу", а потім створюється "єдина союзна держава Росії, України і "Новоросії".

Нагадаємо, російський військовий експерт прогнозує повномаштабний напад Росії на Україну у серпні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme