Оперативники вийшли на слід тернопільського стрілка

Молодий тернополянин випробовував пневматичний пістолетв центрі міста

Оперативники вийшли на слід тернопільськ…

Оперативники Тернопільського відділу поліції вийшли на слід хулігана, котрий за одну ніч встиг пошкодити майно десятка тернополян, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

18-річний парубок дії пояснив тим, що випробовував на влучність та справність новопридбаний пневматичний пістолет.

За словами начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Андрія Гульоватого, ловмиснику інкримінують частину першу статті 296 ККУ – хуліганство. 

Як розповів молодик, 14 січня, він придбав пневматичний пістолет. Найперше випробував нову іграшку на вікнах сусіднього будинку.

"Шмальнувпо шибах і збагнув – зброя дієва, адже жителі квартир у вікна котрих поцілив, почали визирати на вулицю, не розуміючи, що діється. Захоплений влаштованим видовищем, зловмисник викликав таксі і подався до торгового центру, аби докупити куль для заряджання – плани на вечір мав великі" - йдеться у повідомленні.

Від спокуси знову стрільнути не стримався та вже з вікна таксі відкрив стрілянину по маршрутному таксі, в якому їхали люди, і припаркованій легківці.

Оперативники вийшли на слід тернопільського стрілка - фото 1

Стріляв і перед друзями, з котрими того вечора ходив на дискотеку в нічний клуб. А,ще  п'ятеро власників машин потерпіли, коли хуліган повертався після нічних розваг.

Загалом поліцейські задокументували десять фактів стрілянини по автівках  і випадок стрільби по вікнах житлового будинку.

Оперативники вийшли на слід тернопільського стрілка - фото 2

Сума збитків, завданих потерпілим, встановлюється.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 11 січня невідомий обстріляв 10 авто у Тернополі, а 16 січня  постраждало  ще три автівки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme