Надія Мейхер відхрестилася від бутіка у Сочі

У прес-службі екс-солістки "ВІА Гри", співачки та дизайнера Надії Мейхер спростували чутки про те, що співачка відкрила бутік в Сочі

Про це повідомляє Depo.ua.

Як зазначено у повідомленні, співачка Надія Мейхер не відкривала власний бутік на Росії. Наразі у співачки є лише один магазин у Києві. 

"Прес-служба Надії Мейхер повідомляє, що інформація про відкриття артисткою магазину або бутіка на Росії не відповідає дійсності. Недобросовісні журналісти поспішили створити фейкову новину, проілюструвавши свої статті світлинами і цитатами з відкриття київської творчої майстерні Надії Мейхер, презентація якої відбулася в квітні 2016 року в столичному торговому центрі Гулівер. Єдиний бутик Meiher by Meiher існує тільки в Києві і тільки в ТРЦ Гулівер. Надія Мейхер виробляє свої вироби в Україні, даючи людям робочі місця і можливість розвитку кар'єри. Дизайнерський одяг і взуття від Надії Мейхер продається по всьому світу через соціальні мережі, а також представлені ​​в невеликій кількості в сочинському магазині "WIN WAY", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Надія Мейхер відкрила магазин на Росії. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme