На Харківщині жінки побилися через речі загиблого чоловіка

Жінки влаштували сварку та бійку після похорону

Як передає Depo.Харків, вирок жінці 11 січня ухвалив Жовтневий райсуд міста Харкова. Засуджена – пенсіонерка.

Суд встановив, що 25 січня 2016 року засуджена була у себе вдома разом з потерпілою.

Між ними раптово виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисниця почала бити опонентку, поки її не вгамувала донька жертви.

Під час суду жінка свою провину не визнала та розповіла, що 24 січня 2016 року помер її син, якого 25 січня поховали. У день похорону між нею та жінкою, яка проживала із загиблим, виник конфлікт через розподіл речей померлого.

Начебто старша жінка почула, як молодша говорила з подругами про те, що збирається винести речі колишнього співмешканця з кімнати. Коли пенсіонерка зайшла до кімнати, то побачила жінок, які випивали та розважалися, відібрала у них ключі та пішла. На що молодша жінка начебто наздогнала її, повалила та почала душити. До цього долучилися її донька та одна з подруг. Зупинив їх начебто квартирант, який почув галас та прокинувся.

Однак ця версія виявилася неправдивою, адже провину пенсіонерки та версію потерпілої підтвердили всі свідки, які в той день також були в будинку.

Суд визнав пенсіонерку винною у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді штрафу в розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн). Крім того, жінка повинна виплатити постраждалій 2,5 тис. грн моральної та матеріальної компенсації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme