На Харківщині уродженець Росії хотів відібрати у полісмена автомат

Зловмисник намагався відібрати в правоохоронця зброю та хапав його за форму

На Харківщині уродженець Росії хотів від…

Як передає Depo.Харків, вирок порушнику 11 січня ухвалив Красноградський районний суд Харківської області. Засуджений – уродженець Дагестану (Росія), громадянин України, одружений, безробітний.

Суд встановив, що 8 листопада 2016 року чоловік разом зі знайомим відпочивав у кафе "Парк" в місті Красноград. Приятелі вживали спиртні напої.

Близько 20:30 до кафе за викликом прибули працівники поліції охорони, які зробили товаришу засудженого зауваження щодо паління в приміщенні закладу.

При цьому сам порушник почав нецензурно висловлюватися на адресу правоохоронців та не реагував на зауваження. Після цього чоловік схопив полісмена за автомат, почав тягнути зброю, намагаючись зняти її з плеча правоохоронця, хапав його за форму та штовхав.

Дії порушника були кваліфіковані як вчинення опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків (ч.2 ст.342 Кримінального кодексу України).

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості.

Суд затвердив цю угоду та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700 грн).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme