Миколаївські депутати з'ясують, чи обґрунтовано виконком "підняв" квартплатню

Депутати повідомили, що вони так і не отримали методику від Департаменту ЖКГ, як вони розраховували тариф

Миколаївські депутати з'ясують, чи обґру…

На засіданні Миколаївської міськради сьогодні, 17 січня, все ж таки "виплило" питання підвищенних побудинкових тарифів на утримання будинків. Наскільки обґрунтованими є тарифи, з'ясовуватиме робоча група, до складу якої увійдуть депутати. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Депутат Ростислав Філевський від "Самопомочі" звернув увагу, що йому так і не дали методику розрахувань тарифів, яку застосовує Департамент ЖКГ. Він також акцентував, що два відомих у місті ЖЕКа, які належать сину покійного мера Владиславу Чайці та його скандальному бізнес-партнеру Аліку Пеліпасу, за багато років не провели поточних ремонтів, що входить до тарифів. Можливо, доцільно створити комунальнкі підприємства, які надаватимуть якісні послуги.

Мер запропонував Філевському увійти до складу робочої групи, яка досліджуватиме обґрунтованість тарифів. Її створять при Департаменті ЖКГ. Протягом десяти днів депутати, а їх має бути у складі комісії по два від фракції, перевірять розрахунки. 

Нагадаємо, вчора, 16 січня, миколаївський виконком вдвічі підвищив квартплатню. Мер Олександр Сєнкевич назвав це даниною часу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme