Миколаївець намагався вихопити в патрульних зброю

Після сварки чоловіків, двоє з яких отримали поранення, зловмисник почав кидатися на патрульних

Миколаївець намагався вихопити в патруль…

Миколаївські патрульні застосували спецзасоби для затримання підозрюваного в нанесенні тілесних ушкоджень двом чоловікам. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Вдень патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Степовій хуліганить невідомий. На місці події до інспекторів спочатку звернулась жінка, яка назвалась адміністратором магазину. Вона розповіла, що між трьома чоловіками у дворі виникла сварка, під час якої один з них наніс предметом, схожим на ніж, різані рани в шию двом іншим. Після цього потерпілі сховались в її магазині. Зловмисник залишився на дворі та, щоб потрапити всередину, пошкодив замок вхідних дверей.

Миколаївець намагався вихопити в патрульних зброю

В свою чергу двоє чоловіків, які ніби-то отримали тілесні ушкодженя, почали запевняти охоронців порядку, що вони порізались коли голились. В цей момент підозрюваний почав поводити себе неадекватно, - висловлюватись нецензурною лайкою на адресу присутніх та намагатись розпочати бійку.

Миколаївець намагався вихопити в патрульних зброю

На зауваження інспекторів він не реагував, а в якийсь момент наблизившись до одного з них зімітував удар, а сам намагався вихопити табельну вогнепальну зброю. "Коли йому це не вдалось, чоловік кинувся на охоронця порядку з кулаками. У відповідь, для припинення правопорушення, інспектор застосував гумовий кийок. В подальшому патрульні затримали підозрюваного та одягнули на нього кайданки", - повідомили патрульні.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, а до їх приїзду склали на 24-річного мешканця Заводського району Миколаєва адмінматеріали за дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme