Через сильний туман столичні водії стоять у затяжних заторах

Вранці 17 січня рівень заторів у Києві становить 5 балів

Через сильний туман столичні водії стоят…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Яндекс.Пробки".

Так, рух ускладнено при в'їзді на Південний міст з боку проспекту Бажана, затор на Броварському проспекті від станції метро "Дарниця" до Гідропарку.

Через сильний туман столичні водії стоять у затяжних заторах  - фото 1

Затор на проспекті Гагаріна в напрямку Дарницької площі, а також на Харківському шосе від Дарницької площі у напрямку вулиці Привокзальна.

На мосту Патона також тягучка в напрямку правого берега.

На Московському мосту сталося дві ДТП, тому утворився затор від проспекту Ватутіна.

Через сильний туман столичні водії стоять у затяжних заторах  - фото 2

За прогнозом, легше проїхати стане лише ближче до 12:00. 

Додамо, що як раніше поперджали синоптики, вранці 17 січня в столиці очікується туман, видимість 200-500 м. Температура близько 10°, вдень 2-4° морозу. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах міста, і рекомендує: користуватися, за можливості, громадським транспортом; перед виїздом уважно перевіряти авто на справність гуму, гальма; дотримуватися безпечної дистанції і швидкості руху; не забувати увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі; із особливою обережністю рухатись мостами, естакадами; намагатись уникати ризикованих маневрів; утриматись від подорожей на далекі відстані.

Пішоходам рекомендується рухатись на тротуарах із обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обачливими.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme