"Самопоміч" хоче зняти недоторканність з Пашинського

Народні депутати фракції "Самопоміч" виступають за зняття депутатської недоторканності з депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського

Про це заявили на брифінгу в парламенті нардепи Оксана Сироїд, Ірина Подоляк, Роман Семенуха та Андрій Журжій, передає Depo.ua.

"Ми були свідками дуже сумного інциденту, коли голова парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони, фактично, скоївши збройний напад на людину, є в судовому процесі як свідок, а не як підозрюваний", – заявила Сироїд.

"Таке слідство, як на мене, видається фарсом. І я думаю, що мало б бути правильно, щоб недоторканність із народного депутата було знято негайно для того, щоб гарантувати неупереджене слідство. І ми переконані, що така ситуація мусить бути виправлена", – додала нардеп.

Нагадаємо, 1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали  в прокуратуру.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme