ЗМІ: Гітлер міг інсценувати свою смерть і бігти в Аргентину

Лідер нацистів Адольф Гітлер втік з берлінського бункера, інсценувавши смерть, і був таємно доставлений на військову базу в Аргентині, де разом з прихильниками мав намір створити четвертий рейх

Про це йдеться в передачі під назвою "Полювання Гітлера", випуск якої виходить в ефір 16 січня на History Channel, передає Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Колишній співробітник ЦРУ Боб Баєр і сержант американського спецназу Тім Кеннеді, який брав участь в операції з ліквідації лідерів "Аль-Каїди" Усами бен Ладена і Абу аль-Заркаві, провели дослідження, чи міг насправді Гітлер втекти в Новий світ.

Видання пише, що вони знайшли докази, що свідчать про те, що в бункері був п'ятий вихід, про який було невідомо раніше, провідний на аеродром. Також вони виявили документи, згідно з якими один з офіцерів СС нібито бачив Гітлера в Данії.

Також в передачі затверджується, що в Аргентині були виявлені докази того, що Гітлер все-таки потрапив до Південної Америки. Один з дослідників вказує на те, що "десятки тисяч" нацистів прибули до Аргентини після закінчення Другої світової війни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme