Від бойовиків істерично вимагають зупинити наступ ЗСУ на Світлодарській дузі

Командування "1 корпусу АК "ДНР"" вимагає від підлеглих зупинити наступ ЗСУ на Світлодарській дузі "будь-якими засобами"

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"У частинах і підрозділах "1-го АК ДНР" до особового складу доводиться розпорядження "командування корпусу" про те, що «\"повзучий наступ ЗСУ" необхідно припинити будь-якою ціною. Командування окупантів вказує, що зайняття українськими військами нейтральної смуги і висот в "сірій зоні" неприпустимо, і вимагає категорично перешкоджати таким діям сил АТО "всіма наявними силами і засобами". Дане розпорядження з'явилося після заняття ЗСУ нових позицій в районі Світлодарської дуги, при цьому той факт, що дана територія повинна контролюватися України по Мінським угодами, ігнорується", - написав він.

Нагадаємо, 23 грудня стало відомо, що сили АТО відбили у бойовиків Новолуганське поблизу Світлодарської дуги. У населений пункт зайшов батальон "Донбас".

Міністр оборони Степан Полторак зазначив, що Збройні сили України не порушили Міньскі угоди, взявши нові позиції в районі Світлодарської дуги, бо, за домовленостями, ця територія й так має контролюватися Україною.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme