В Сумах копи затримали викрадача скриньок із пожертвами

Дві викрадені ним скриньки були розміщені в магазинах міста і призначались для збору коштів на лікування важкохворих

В Сумах копи затримали викрадача скриньо…

В першому випадку зловмисник спокусився на скриньку із пожертвами для онкохворої дитини, розміщену в продуктовому магазині одного зі спальних районів міста. Як з’ясувалось, у скринці було зібрано понад тисячу гривень, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Правоохоронці, які прибули за викликом на місце події, опитали свідків, склали словесний портрет підозрюваного, та встановили його особу. Крадієм виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки та незаконний обіг наркотиків 26-річний сумчанин.

Під час встановлення особи злочинця, до поліції надійшло повідомлення про ще один скоєний аналогічний факт викрадення скриньки, але вже з іншого торгівельного закладу. В ході перевірки правоохоронці відмітили схожість вчиненого пограбування з попереднім злочином і припустили, що до нього причетна одна й та ж сама особа.

В результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де переховувався підозрюваний, та, ледве чоловік з’явився поблизу свого помешкання, затримали його.

Наразі за обома фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ознаками скоєння майнового злочину "грабіж". В рамках даних проваджень правоохоронці проводять перевірки та збирають інформацію щодо інших можливих правопорушень, вчинених підозрюваним раніше.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme