Україна розпочинає передачу партії танків "Оплот" у Таїланд

У Харкові на заводі імені Малишева сьогодні почнеться передача нової партії сучасних танків "Оплот" в рамках контракту з королівством Таїланд

Україна розпочинає передачу партії танкі…

Про це повідомили Depo.Харків у прес-службі ДК "Укроборонпром".

"Робота тайської делегації з прийому нової партії БМ "Оплот" розпочнеться з понеділка. Також замовники оглянуть решту танків, виробництво яких перебуває на різних стадіях готовності", - зазначили в ДК "Укрспецекпорт".

На підприємстві наголосили, що бойова машина "Оплот", вироблена ДП "Завод ім. В.О. Малишева", - інноваційна конкурентоспроможна техніка, якою вже зацікавилися потенційні покупці з різних країн світу.

Довідка Depo.Харків. За умовами контракту, Україна має поставити Таїланду 49 танків "Оплот". За обопільною згодою двох сторін, терміни постачання було посунуто на осінь 2017 року. Таке консенсусне рішення було ухвалено через військові дії на Сході України.

ДК "Укрспецекспорт" - головний уповноважений спецекспортер Державного концерну "Укроборонпром". Гарантуючи повне, своєчасне і якісне виконання своїх зобов’язань за міжнародними домовленостями України в сфері ВТС, компанія "Укрспецекспорт" забезпечує експорт вітчизняної та імпорт іноземної продукції та послуг військового й спеціального призначення. "Укрспецекспорт" демонструє репутацію надійного та відповідального постачальника, займає ключову позицію у системі військово-технічного співробітництва з іноземними державами.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme