У Тернополі авто викрали з-під носа правоохоронців

Двоє жителів Тернопільщини "промишляли" крадіжками автомобілів

У Тернополі авто викрали з-під носа прав…

Тернопільска поліція затримала молодиків за викрадення машин, передає Depo.Хмельницький.

Злодійський дует склали 22-річний житель Борщова та раніше судимий за майнові злочини 24-річний тернополянин. За місяць зловмисники викрали дві іномарки.

За матеріалами кримінального провадження, до вчинення крадіжки автомобіля "Шкода Октавія" причетний лише борщівчанин. Крадіжку скоїв на початку грудня минулого року.

Іномарка зникла з прибудинкової території багатоповерхівки в обласному центрі. Як встановило розслідування, крадене авто зловмисник загнав до Борщова на територію недіючого агропромислового підприємства і там заховав подалі від людських очей.

Резонансне викрадення автомобіля марки "Рено" сталося рівно через місяць з території спецмайданчика державного підприємства МВС "Інформ-ресурси". Як з’ясувалося, до незаконного заволодіння транспортного засобу, який за несплату кредиту банківська установа в якості заставного майна вилучила у власника, теж причетний 22-річний борщівчанин. Цього разу в напарники взяв раніше судимого тернополянина. Молодики влаштували справжнісінький екшн, вибивши викраденою іномаркою в’їзні ворота території спецмайданчинка.

Крадену "Рено" поліцейські теж розшукали та вилучили. Автомобіль зловмисники переховували в приватному господарстві свого знайомого у селі Чистопади Зборівського району.

Суд також визначив крадіям міру запобіжного заходу: борщівчанину – цілодобовий домашній арешт, а раніше судимому тернополянину – тримання під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme