У Полтаві на благодійному ярмарку зібрали майже 15 тис. грн для хворої дівчинки

Для лікування маленької Каті Попової, хворої на гострий лейкоз, небайдужі полтавці зібрали майже 15 тисяч гривень

У Полтаві на благодійному ярмарку зібрал…

Хвору на гострий лейкоз Катю Попову зараз лікують у Києві, а у рідному місті родичі та небайдужі полтавці збирають кошти на дорогу операцію, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

Напередодні нового року родині Попових повідомили страшну новину - їх однорічна донька захворіла і терміново потребує пересадки кісткового мозку.
Полтавці не залишись байдужими до чужого горя і організували благодійний ярмарок для збору коштів на лікування дівчинці.

Організатори - подружжя Бондаревських, зібрали іграшки, дитячі та дорослі речі і віднесли на ярмарок. Вони розповіли, що багато людей просто давали гроші, і навіть не брали нічого натомість.

Олена Зінченко - одна з тих, хто до збирання коштів долучився через соціальні мережі. Вона зазначила, що спочатку планували продавати лише власні речі, але багато небайдужих приєдналися і передали свої товари.

Кожен ярмаркуючий міг запропонувати власну ціну і купити бажане. Попри сніжну погоду, до збору коштів долучилося чимало полтавців.

Нині у Каті позаду перший курс хіміотерапії. Кілька днів після процедури - найважчі, тому дівчинка почувається не дуже добре, - розповідають її батьки.

За словами рідних, операція з пересадки кісткового мозку коштує близько 26000 євро. Родину підтримують і морально, і матеріально, на благодійному ярмарку зібрали більше 14 тисяч гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme