У Харкові заарештували рецидивіста, який намагався зґвалтувати неповнолітню

Зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури області, за клопотанням Слобідського відділу Харківської місцевої прокуратури №5 суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для рецидивіста, який намагався змусити 16-літню дівчину задовольнити його статеву пристрасть.

За відомостями керівника місцевої прокуратури Андрія Бугаєва, 37-річному чоловікові, який неодноразово був засуджений, у тому числі за зґвалтування, інкримінується ч. 3 ст.15, ч. 2 ст. 153 КК України (спроба насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

"На початку нинішнього року ввечері зловмисник підійшов до групи молодих людей, серед яких була неповнолітня учениця одного з технікумів Харкова. Рецидивіст заставив її піти з ним до магазину. Дорогою він насильно затягнув дівчину до гаражів, вдарив та, погрожуючи ножем, став примушувати її до задоволення статевої пристрасті. Проте дівчині вдалося вирватися та звернутися до поліції", - зазначив Бугаєв.

За два тижні до скоєння цього злочину зловмиснику оголосили підозру в нанесенні іншій людині із застосуванням ножа умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості (ч.1 ст.122 КК України).

Зараз підозрюваний знаходиться під вартою.

 

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme