У Черкасах подорожчав проїзд в міському транспорті

Після ультиматуму перевізників міська влада Черкас здалася і дозволила підвищити тарифи на проїзд в громадському транспорті

У Черкасах подорожчав проїзд в міському…

Сьогодні, 16 січня, набирає чинності рішення міськвиконкому щодо подорожчання вартості проїзду в маршрутних автобусах Черкас із 3 до 4 гривень, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Черкаську міськраду.

6 січня Черкаський міський виконавчий комітет без обговорення таки ухвалив рішення про підняття вартості проїзду в транспорті.

Заступник директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Людмила Гуріненко пояснила, що з відповідними пропозиціями перевізники зверталися до міської влади Черкас ще півтора року тому - у квітні 2015 року.

У своїх аргументах вони наводили суттєве зростання цін на на комунальні послуги, пальне, на запчастини та витратні матеріали. А з січня 2017 року ще й значно зросла мінімальна зарплатня.

Нагадаємо, що наприкінці 2016 року на засіданні виконкому Черкаської міськради не вдалося проголосувати за підвищення тарифу до 4 гривень за проїзд у громадському транспорті.

Таке рішення міської влади викликало обурення серед перевізників, які висунули ультиматум, що в такому разі вони будуть змушені відмовитися від своїх маршрутів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme