Трамп назвав "катастрофічною помилкою" міграційну політику Меркель

Канцлер Німеччини Ангела Меркель зробила "катастрофічну помилку", проводячи політику, яка призвела до напливу в країну мільйонів мігрантів

Про це в інтерв'ю лондонській Times і німецькій газеті Bild заявив обраний президент США Дональд Трамп, передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

Трамп також сказав, що Європейський союз став "транспортним засобом для Німеччини" і передрік, що все більше країн-членів ЄС проголосували б за вихід, як Велика Британія в червні минулого року.

"Я думаю, що вона зробила катастрофічну помилку, приймаючи всіх цих нелегалів," - сказав Трамп про Меркель, яка в серпні 2015 року вирішила зберегти кордони Німеччини відкритими для біженців, переважно мусульман, які рятуються їх зони воєнних дій на Близькому Сході.

"І ніхто навіть не знає, звідки вони приходять. Тож я думаю, що вона зробила катастрофічну помилку, дуже серйозну помилку," - сказав він.

Трамп, втім, додав, що завжди відчував велику повагу" до Меркель і досі розглядає її як одного з найважливіших світових лідерів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme