Шестеро поранених та один загиблий: На Житомирщині дві озброєні "банди" з'ясовували стосунки

Попередньо правоохоронці розглядають дві причини перестрілки: побутовий конфлікт та "розборки" між місцевим та львівським криміналітетом

Шестеро поранених та один загиблий: На Ж…

Сьогодні, 16 січня, 01:00 на центральній площі м. Олевськ, що на Житомирщині, сталась сутичка між кількома десятками озброєних чоловіків. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області. 

Повідомляється, що вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога.

Шестеро поранених та один загиблий: На Житомирщині дві озброєні

На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Олевського ВП, експерти вибухотехнічноїслужби та спецпідрозділ ГУНП.

"Поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини. Попередня правова кваліфікація події - Замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ), ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби. Нині триває комплекс спеціальних заходів, направлених на встановлення та затримання причетних до події осіб", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Шестеро поранених та один загиблий: На Житомирщині дві озброєні

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme