Порошенко: Україна зміцніла як форпост Європи в боротьбі проти російської отрути

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна зміцніла як форпост Європи в боротьбі проти російської гібридної отрути

Про це він написав у "Твітері", передає Depo.ua.

"Україна зміцніла як форпост Європи і світу в боротьбі проти російської гібридної отрути та військової агресії",- написав він.

Також президент додав, що "цінує фінансову підтримку МВФ, СБ, ЄБРР, США, яка дозволила стабілізувати макроекономічну ситуацію в країні та прагнемо й надалі розвивати наше стратегічне партнерство з Китаєм на основі взаємної поваги та вигод".

"Вдячні зусиллям Японії, зокрема під час головування в Великій Сімці. Новими фарбами засяє наше співробітництво з Канадою, передусім завдяки створенню зони вільної торгівлі. Прагнемо розвивати взаємовигідне стратегічне партнерство України з Туреччиною та Азербайджаном. Україна готова до двосторонніх взаємин з країнами АТР, Близького Сходу, Латинської Америки, країнами Африки. Час для взаємних візитів",- підсумував президент. 

Порошенко: Україна зміцніла як форпост Європи в боротьбі проти російської отрути - фото 1Порошенко: Україна зміцніла як форпост Європи в боротьбі проти російської отрути - фото 2Порошенко: Україна зміцніла як форпост Європи в боротьбі проти російської отрути - фото 3

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme