Поліція Одещини по гарячих слідах затримала зловмисників, які вранці напали на іноземця

На промринку "7 км" двоє невідомих скоїли розбійний напад на іноземного громадянина

Сьогодні, 16 січня, близько сьомої години ранку, на промринку "7 км" двоє невідомих скоїли розбійний напад на іноземного громадянина. Завдавши потерпілому удар по потилиці, зловмисники відібрали у нього сумку, в якій знаходились 10 тисяч гривень, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

У результаті проведених першочергових слідчо-оперативних заходів працівники Овідіопольського відділу поліції, спільно з представниками служби безпеки ринку, за гарячими слідами викрили одного з нападників. Ним виявився 22-річний житель Саратського району.

"Зараз чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Особу другого співучасника злочину встановлено, вживаються заходи щодо його затримання", - зазначив т.в.о. начальника Овідіопольського відділу поліції підполковник поліції Юрій Герасименко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme