На Сумщині військовий торгував краденими боєприпасами

Правоохоронці Шостки вилучили з незаконного обігу велику партію боєприпасів

На Сумщині військовий торгував краденими…

Шосткинським поліцейським стала відома інформація, що один з військовослужбовців намагається продати велику партії боєприпасів. Правоохоронці навідались до 24-річного молодика за місцем мешкання, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

На Сумщині військовослужбовець торгував краденими боєприпасами  - фото 1

Під час санкціонованого обшуку квартири, яку винаймав разом зі своїми колегами чоловік, поліцейські знайшли та вилучили дві бойові гранати. Проте за оперативними даними правоохоронців забороненого товару було значно більше. Тож обшук провели і за місцем мешкання іншого товариша підозрюваного.

На Сумщині військовослужбовець торгував краденими боєприпасами  - фото 2

"У підвалі приватного домогосподарства наші співробітники знайшли сумку та рюкзак, вщент заповнені боєприпасами, - коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей. – Власник будинку запевняв, що не підозрював про вміст сумок, які залишив на зберігання його коллега".

На Сумщині військовослужбовець торгував краденими боєприпасами  - фото 3

Під час бесіди з підозрюваним правоохоронці з’ясували: чоловік використав своє службове становище, аби викрасти боєприпаси зі складу військової частини з метою подальшого їх продажу. Свій вчинок він виправдовує матеріальними труднощами, які виникли в його сім’ї.

Наразі вилучене направлене на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами". Санкція цієї статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme