На Хмельниччині працевлаштувався кожен шостий АТОвець

Торік роботу шукали 2,7 тисячі учасників бойових дій

На Хмельниччині працевлаштувався кожен ш…

За 2016 рік послугами обласної служби зайнятості скористалося 2,7 тис. учасників АТО, з них працевлаштовано – 431, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту облдержадміністрації.

Хмельницька обласна служба зайнятості підписала два десятки угод з військовими комісаріатами, соціальними службами, громадськими та волонтерськими організаціями про співробітництво. 

З працевлаштованих 431 АТОвців,  28 осіб започаткували власну справу та одержали одноразову допомогу з безробіття для організації підприємницької діяльності; 9 працевлаштовані до роботодавців з виплатою компенсації єдиного соціального внеску. Проходили професійне навчання 146 осіб, рівень працевлаштування після закінчення навчання становив 97,2%. Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 140 осіб. Отримали профорієнтаційні послуги більш як 2,6тис. осіб, що становить 98,9% від загальної кількості учасників АТО, які перебували на обліку.

129 безробітних, з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, знялися з реєстрації у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme