На Дніпропетровщині мисливець випадково вистрелив товаришу в голову

Під час полювання у лісопосадці поблизу с. Гречане Петриківського району 36-річний чоловік отримав дробове поранення голови

На Дніпропетровщині мисливець випадково…

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

Поліцейські встановили, що один з мисливців йшов по лісопосадці та зачепився за лежачий стовбур дерева. Не втримавшись на ногах, під час падіння, він здійснив постріл зі своєї мисливської зброї.

Цим пострілом  він влучив в чоловіка. Після надання медичної допомоги з діагнозом вогнепальне дробове поранення голови, в безконтактному стані санітарною авіацією його госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарня ім. Мечникова.

Правоохоронці оглянули місце події та домівку підозрюваного. З будинку підозрюваного було вилучено двоствольну рушницю, кобуру, патронаж з 8-ма патронами та стріляну гільзу.

Слідчим відділом Петриківського відділення поліції Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області відомості за даним фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 128 Кримінального кодексу України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження", що передбачає обмеження волі до 2-х років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme