Історичні будівлі у центрі Тернополя відновлять

На відновлення історичного цетру Тернополя в цьогорічний бюджет заклали чималі кошти

Історичні будівлі у центрі Тернополя від…

У центрі Тернополя планують оновити будинки, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Тернопіль наживо.

У 2017 році у бюджет Тернополя заклали кошти на ремонти та оновлення вулиць. Також запланували провести капітальні ремонти у центральній частині міста.

За словами мера міста Сергія Надала, це не просто кошти, які вкладаються виключно заради краси. Це кошти, які вкладаються у майбутнє Тернополя.

"Подивіться на Польщу чи Німеччину. Під час Другої світової війни багато міст було зруйновано. Після війни, в силу економічних причин і потреби житла, будували багато типових будівель. Тепер же там активно відновлюють історичні будівлі. Це інвестиція, яка приваблює туристів, бізнес, – зазначив міський голова. – Тернопіль, виходячи з його географічного положення, цілком може перетворитися не лише у туристичний, але й економічний центр. Тернопіль може поєднати перевагу спокійного, екологічно чистого порівняно невеликого містечка з впливом міст-мільйонників. Нам відомі такі міста, як польське Закопане чи швейцарський Давос. Вони теж були маловідомими, поки не стали центром проведення не лише мистецьких, але і великих ділових подій. Тернопіль може стати також таким діловим центром для України. Не варто відкидати і туристичного потенціалу. Нам є що показати. Просто про них мало знають. А покращення стану будівель і вулиць і є тією візитівкою".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme