Хмельниччину оповиють непроглядні тумани

Видимість на дорогах подекуди буде не більше 200 метрів

Хмельниччину оповиють непроглядні тумани…

Рятувальники попереджають, що на території більшості областей України очікується туман 17 січня, повідомляє Depo.Хмельницький.

За даними Укргідрометцентру, вночі та вранці 17 січня у Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Запорізькій областях туман.

Видимість на дорогах буде в межах 200-500 м.

Дорожники ж звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними, рухаючись автодорогами за таких погодних умов.

"Включення габаритних вогнів, фар ближнього світла або протитуманних фар за умов руху туманною дорогою є головною та обов’язковою вимогою. А ось вмикати дальнє світло фар категорично забороняється," - йдеться в застереженні.

Принагідно радять уникати будь–яких ризикованих маневрів, дотримуватися дистанції, адже, рухаючись в тумані,  дуже складно адекватно оцінити рух інших автомобілів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme