Дизайнеру, який пошив туфлі для Меланії Трамп, відмовили у американській візі

Дизайнер Маринко Уміцевіч з Сербії, який пошив туфлі для майбутньої першої леді США Меланії Трамп, не потрапить на церемонію інавгурації американського президента через те, що йому відмовили у візі

Про це повідомляє інтернет-портал Balkan Insight, передає Depo.ua.

Відзначається, що дизайнер подавав документи як на туристичну, так і на бізнес-візу.

Його взуттєва фабрика в Бані-Луці раніше пошила дві пари туфель для Меланії Трамп в знак підтримки її чоловіка. Білі туфлі на шпильці призначалися саме для церемонії інавгурації.

Взуття було доставлене ​​експрес-поштою. За словами Уміцевіча, отримавши запрошення від майбутньої першої леді, він підготував до урочистої церемонії "смокінг, метелик і навіть подарунки".

Дизайнер збирався презентувати обраному президенту США - традиційне національне взуття і шарф з прапором Республіки Сербської і логотипом місцевого футбольного клубу, а "на пам'ять" майбутній першій леді нічну сорочку з національним візерунком.

Уміцевіч пояснив також, що у нього були плани щодо подальшої співпраці з сім'єю Трампа. Зокрема, він збирався укласти кілька угод з взуттєвою фабрикою, що належить старшій дочці політика Іванці Трамп.

Дизайнер написав листа з вибаченнями Меланії Трамп, яка відправила йому в подарунок краватку і сорочку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme